Ancelotti u Bayernu želi trojicu igrača Reala

Italijan kupuje u Madridu

Ancelotti u Bayernu želi trojicu igrača Reala

Iako još nije službeno sjeo na klupu Bayerna iz Municha, Carlo Ancelotti je već odabrao trojicu igrača koje želi vidjeti u svom novom timu.

Italijan od sljedećeg ljeta želi trenirati Realov trojac, prenose italijanski mediji. Njegove želje su Kroos, Gareth Bale i Luka Modrić. 

Ovaj trojac je sigurno mnogo značio Ancelottiju dok je bio u Madridu i s njima želi sarađivati i u Minchenu, ali je pitanje da li će se Perez tek tako riješiti trojice prvotimaca.

Toni Kroos je upravo iz Bayerna na ljeto 2014. godine došao u Madrid, a u minhenskom klubu je igrao osam godina.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je Ancelotti prije nekoliko dana službeno proglašen novim trenerom Bayerna, a klub će preuzeti narednog ljeta kada Pep Guardiola odlazi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.