Ancelotti: Volio bih da Lahm prolongira penziju

Trener Bayerna poručuje

Ancelotti: Volio bih da Lahm prolongira penziju

Trener Bayerna Carlo Ancelotti je u posljednjem intervjuu govorio o kapitenu svog tima Philippu Lahmu.

Iskusni Nijemac je izjavio da bi na kraju ove sezone mogao okončati svoju karijeru, a Ancelotti se nada da se to ipak neće desiti.

"Lahm je veoma važan igrač za Bayern i sigurno bi to bio i naredne sezone. U dobroj je formi i nadam se da ću ga trenirati još nekoliko godina. Ja se nadam da će prolongirati odlazak u penziju, jer može još mnogo toga ponuditi na terenu", rekao je Ancelotti.

Phillip Lahm (33) je do sada sa Bayernom osvojio čak 22 trofeja, a novi/stari predsjednik kluba Uli Hoeness je nakon svog imenovanja poručio da u njemu vidi idealnog čovjeka za poziciju sportskog direktora.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi