Ancelottiju više ne treba pojačanja

Ancelottiju više ne treba pojačanja

Trener Chelsea Carlo Ancelotti izjavio je kako njegova ekipa ove sezone više neće dovoditi nove igrače na Stamford Bridge.

Na Stamford Bridge su ove sezone stigli Ros Thurnbull, Daniel Sturinge i Jurij Zhirkov i sada je Ancelotti potvrdio da ne očekuje nove igrače.

“Do kraja prelaznog roka ostalo je još sedam dana, međutim mi smo već sada završili posao. Nismo zainteresovani za nove igrače”, istakao je trener Chelsea.

Bivši trener Milana je dodao da finansije nisu problem i da klub ima dovoljno novca za nova pojačanja, ali da je on zadovoljan sa trenutnim sastavom ekipe.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.