Anđelković: Neće biti prijatno u BiH
Danijel Anđelković

Srbija pred gostovanje u Sarajevu

Anđelković: Neće biti prijatno u BiH

Danijel Anđelković, rukometni reprezentativac Srbije istakao je kako će njegov nacionalni tim imat tešku utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo „Austrija 2010“, u Sarajevu 19. marta protiv BiH. 

Prvotimac mađarskog Pick Segeda rekao je i kako našu selekciju neće smijeti podcijeniti ni u susretu petog kola kvalifikacione grupe „2“, tri dana kasnije i u dvorani «Čair» u Nišu.

«Reč je o kvalitetnoj reprezentaciji sa dobrim igračima na svim pozicijama, ali i mi smo kvalitetni. Prvu utakmicu igramo u sarajevskoj 'Skenderiji'. Sigurno neće biti lako, ni prijatno. Međutim, mi smo profesionalci i znamo šta je naš cilj. Stoga se nadam najboljem», rekao je Anđelković za veb sajt Rukometnog saveza Srbije.
Anđelković se nakon povrede na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj uspješno oporavio, a prošlog vikenda počeo je igrati za svoj Pick Seged.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti