Anderlecht i PSG snimali Zeca i Alispahića

Bh. fudbaleri na meti velikana

Anderlecht i PSG snimali Zeca i Alispahića

Adnan Beganović

Bosanskoherecegovački dvojac u dresu Šibenika, Ermin Zec i Mehmed Alispahić, kako se bliži januarski prelezni rok prema pisanju hrvatskih medija sve je više u žiži interesovanja evropskih klubova.

Tako Slobodna Dalmacija navodi da su u susretu Šibenika i Croatije iz Sesveta (2:0) Zeca i Alispahića "špijunirali" čelnici Anderlechta i PSG-a te da su Šubičevac napustili zadovoljni sa onim što su vidjeli.

"Francuzi i Belgijanci su zadovoljni onim što su vidjeli i drže kako su i Zec, i Alispahić odlični igrači. Oni su više nego zainteresirani za njih, no ostaju pregovori sa Šibenikom oko transfera", preveo je za hrvatske medije Mate Jozipović ono što su rekli predstavnici evropskih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti