Anderlecht poslao ponudu Šibeniku za Zeca

Sapunica se nastavlja

Anderlecht poslao ponudu Šibeniku za Zeca

Adnan Beganović

Priča o odlasku Ermina Zeca iz Šibenika nikako da se privede kraju. Pema najnovijim informacijama koje dolaze iz Hrvatske bosanskohercegovački napadač mogao bi karijeru nastaviti u Anderlechtu.

Naime, prema pisanju Sportskih novosti navodno je na adresu Šibenika stigla konkretna ponuda od Anderlechta i ovaj belgijski klub želi bosanskohercegovačkog napadača dovesti na posudbu do ljeta.

Nakon posudbe te najvjerovatnijeg odlaska na ljeto napadača Anderlecta Lukakua, belgijski klub bi otkupio Zeca od Šibenika, a spominje se da su iz Anderlechta spremni klubu sa Šubičevca za brzonogog Bugojanca ponuditi 2.5 miliona eura. Međutim, veliko je pitanje da li će Šibenik pristati na ovu ponudu jer novci su klubu iz Krešimirovog grada prijeko potrebni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.