Anderlecht potvrdio pregovore oko Lukakua

Anderlecht potvrdio pregovore oko Lukakua

Herman van Holsbeeck, generalni direktor Anderlechta, potvrdio je da je klub u pregovorama sa Chelseajom u vezi Romelua Lukakua, ali istakao je i da su još neki klubovi u igri za potpis mladog napadača.

Van Holsbeeck posjetio je London zbog pregovora sa premierligaškim klubovima u vezi Lukakua. U Engleskoj Chelsea, Arsenal, Manchester City i Tottenham pokazali su interes za 18-godišnjeg napadača.

"Ispred nas je još uvijek dug put u pregovorima. Razgovarali smo sa Chelseajem, ali postoje i još drugi klubovi sa kojim smo razgovarali. Moglo bi se nešto dogoditi u narednih pola sata, a moglo bi potrajati do 31. augusta. Takav je nogomet", rekao je Van Holsbeeck.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.