Otišao na okupljanje reprezentacije, pa jutros doživio stravičnu saobraćajnu nesreću

Užasne fotografije s lica mjesta

Otišao na okupljanje reprezentacije, pa jutros doživio stravičnu saobraćajnu nesreću

Endin Čaušević

Kamerunski golman Andre Onana doživio je jutros stravičnu saobraćajnu nesreću.

Golman Ajaxa otputovao je prije nekoliko dana u Kamerun na okupljanje reprezentacije pred utakmice protiv selekcije Alžira, ali je doživio tešku saobraćajnu nesreću.

Kamerunski mediji su objavili da je Onana bio na putu iz Yaounde za Doualu kako bi se priključio reprezentaciji, ali kada je kasnio uveliko na okupljanje mnogi su shvatili da nešto nije u redu.

Ubrzo nakon toga pojavila se vijest da je ovaj 25-godišnji golman doživio tešku saobraćajnu nesreću.

Policija je potvrdila da je Onana učestvovao u ovom udesu, a fotografije izgledaju zaista užasno.

Međutim, Onana je imao nevjerovatnu sreću i čudo je da je prošao skoro bez ikakvih povreda u ovom udesu. Iz reprezentacije Kameruna su potvrdili da se osjeća dobro i da će biti u konkurenciji za mečeve protiv Alžira.

Treba dodati da niko u ovoj nesreći nije ozbiljnije povrijeđen što je i najvažnije. Nakon uviđaja policije bit će poznato kako je došlo do udesa.

Top Komentari

vence
Ne postoji "lice mjesta" dragi novinari, nego "mjesto događaja".
0 0
majmun
Da je vozjo keca....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi