Andre Schürrle prvi prioritet Atletico Madrida

Simeone želi Nijemca

Andre Schürrle prvi prioritet Atletico Madrida

Nakon odlaska Diega Coste u Chelsea, Atletico Madrid je svoj napada pojačao sa Marijom Mandžukićem i Antoineom Griezmannom. 

Ipak, tim sa Vicente Calderona dodatno želi ojačati svoj napad, pa tako španski list AS piše kako je naredna prioritetna meta popularnih Jorgandžija njemački reprezentativac i fudbaler Chelseaja Andre Schürrle.

AS tvrdi kako kako je trener Atletico Madrida Diego Simeone Schürrlea označio kao prioritet svih prioriteta, a razlog tome je što Nijemac može uspješno igrati u špicu napada, ali i na krilima. 

Za iznos od 23 miliona eura Schürrle je prošle sezone stigao iz Leverkusena na Stamford Bridge, pa u Atleticu vjeruju kako bi približna cifra Plavce privolila da prodaju svog fudbalera. 

Ipak Schürrle je ove godine osvojio Svjetsko prvenstvo sa Njemačkom, pa je njegova cijena sigurno porasla, ali se u Atleticu nadaju da u Chelseaju nisu zaboravili na neke od ustupaka koje su Jorgandžije napravile prema timu iz Londona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.