Andrea Pirlo golčinom iz slobodnog udarca podsjetio na najbolje dane
Golman Liverpoola je samo pogledom mogao ispratiti udarac Pirla

Neke stvari se ne zaboravljaju tako lako

Andrea Pirlo golčinom iz slobodnog udarca podsjetio na najbolje dane

S. Pašalić

Bivši reprezentativac Italije i legendarni igrač Milana Anrea Pirlo danas je zaigrao na utakmici legendi Milana i Liverpoola na Anfieldu.

Pirlo, koji je deset godina proveo igrajući za ekipu Milana prešao je 2011. godine u Juventus iz kojeg je 2015. godine otišao u New York City FC, gdje je 2017. godine završio svoju karijeru.

Italijan je tokom cijele svoje karijere bio poznat po sjajnom izvođenju slobodnih udaraca, što je pokazao i u današnjoj revijalnoj utakmici.

On je podsjetio na svoje najbolje dane te je majstorski izveo slobodni udarac i sjajno pogodio mrežu dok je golman Liverpoola nepomično stojao i pogledom ispratio udarac Pirla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi