Andrej Pavlović se vraća u BiH i pojačava banjalučki Borac?

Kontakti su uspostavljeni

Andrej Pavlović se vraća u BiH i pojačava banjalučki Borac? · Saznajemo

E. Čaušević

FK Borac uskoro počinje pripreme za drugi dio sezone, ali u banjalučkom klubu rade već punom parom na dovođenju novih pojačanja i kako stvari stoje ovaj klub mogao bi pojačati i Andrej Pavlović.

Iako zimske pripreme još uvijek nisu počele u banjalučkom klubu već su napravili nekoliko promjena kada je u pitanju igrački kadar i jasno je da ćemo u proljetnom dijelu gledati dosta drugačiju ekipu Borca nego što je to bilo u prvom dijelu sezone.

Nekoliko prvotimaca odlučilo je napustiti klub iz Banja Luke, ali jasno je da će Borac pokušati što prije dovesti nova pojačanja i kompletirati ekipu za nastavak sezone.

Borac je već doveo nekoliko novih igrača i jasno je da se tek zagrijavaju i da će početkom 2023. godine na Gradskom stadionu u Banjaluci biti itekako prometno.

Kako nezvanično saznajemo na meti Borca nalazi se i Andrej Pavlović koji trenutno nastupa u dresu slovenske Rogaške i prema svemu sudeći vratit će se ponovo u bh. prvenstvo.

Pavlović je ponikao u dresu Novog Travnika iz kojeg je otišao u hrvatski Podravac, a još je nastupao i u Koprivnici.

Nakon povratka iz Hrvatske igrao je za Metalleghe, Olimpik, TOŠK i prijedorski Rudar. Na ljeto 2020. godine prešao je u Rogašku, a u Sloveniji je pored ovog kluba nastupao i za Triglav.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pavlović se sada nalazi na meti Borca i kontakti su kako nezvanično saznajemo već uspostavljeni i očekuje se da uskoro bi trebalo doći do dogovora i zvanične potvrde dolaska ovog 26.godišnjeg ofanzivca u banjalučki klub.

U prvom dijelu sezone Pavlović je u dresu Rogaške odigrao 18 mečeva u svim takmičenjima, te je uspio zabiti četiri gola i upisati još sedam asistencija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi