Andres Iniesta pravi neočekivan transfer u 2020. godini: Prijatelji ga zovu u svoj klub
Foto - EPA

Ponuda iz Argentine

Andres Iniesta pravi neočekivan transfer u 2020. godini: Prijatelji ga zovu u svoj klub

M. Šljivak

Trener argentinskog Estudiantesa Gabriel Milito planira u svoj tim dovesti legendu španskog fudbala Andresa Iniestu.

Nakon što je uspio nagovoriti Javiera Mascherana da potpiše ugovor sa ovim timom, Milito sada ima veliki plan koji uključuje dovođenje Inieste.

Iskusni 35-godišnji veznjak trenutno nosi dres japanskog Vissel Kobea. Međutim, Milito i Mascherano će učiniti sve da ga nagovore da dođe u Estudiantes i navodno već uveliko rade na tome.

Plan je da se Iniesta dovede tokom 2020. godine. Ugovor sa Kobeom mu ističe naredne godine, pa neće čuditi ako na kraju čuveni fudbaler i završi u Argentini.

Nema dileme da bi Iniesta sigurno želio pomoći svojim bivšim saigračima. Zajedno su dugo nosili dres Barcelone i ostali su u izuzetno dobrim odnosima.

Vidjet ćemo da li će im se na kraju upornost isplatiti, a dovođenje Inieste bi svakako bila velika stvar za ekipu Estudiantesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije