Andrić poručio navijačima: Gradina će biti šampion!
Gradina sezonu otvara na domaćem terenu, a protivnik je ekipa Čelića.

U Srebreniku žele ulazak u viši rang

Andrić poručio navijačima: Gradina će biti šampion!

Esmer Oštraković

Ekipa Gradine najavila je borbu za ulazak u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine, te je napravljen strašan tim.

Pojačanja koja su dovedena najbolje govore koliko ozbiljno ove sezone rade u ekipi iz Srebrenika.

Zadržan je kostur ekipe, a Gradinu će u pohod na Prvu ligu FBiH povesti kapiten Dino Andrić.

"Iza nas je vrlo kvalitetan pripremni period, u prethodnim prijateljskim utakmicama pokazali smo koliko možemo i potpuno spremni dočekujemo prvo kolo i otvaranje sezone. U Srebreniku u nedjelju pred domaćom publikom dočekujemo ekipu Čelića i sigurno da očekujem maksimalno zalaganje mojih saigrača i prva tri boda. Svakako da ne smijemo podcijeniti goste, ali ovim putem želim podsjetiti kakve neugodnosti i scene smo doživjeli na zadnjem gostovanju kod pomenute ekipe.. Sudijska lakrdija i prekid u Čelicu protekle sezone riješili su pitanje putnika u Prvu ligu i upravo to će biti dodatni motiv našem kompletnom kolektivu, ali za čistu sportsku "osvetu" na zelenom terenu i u igri koja se zove fudbal", rekao je Andrić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Ovim putem pozivam navijače da ponovo budu uz nas i napune stadion te im šaljem jasnu poruku da će Gradina ove sezone biti šampion", završio je Andrić.

Gradina sezonu otvara na domaćem terenu, a protivnik je ekipa Čelića.

Top Komentari

seibeg
Jaka i dobra ekipa, imaju više navijača od mnogih klubova koji igraju Premier ligu i naravno bolji i ljepši stadion ali imaju problem sa sudijama njih nemožeš pobijediti
0 0
sloboda72
Sretno Gradina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi