Balkanska folk zvijezda na tribinama u Čitluku - Sin mu prvi put igra u početnoj postavi
Foto: K. Dedić - SportSport.ba

Andrija Rajović imat će podršku oca

Balkanska folk zvijezda na tribinama u Čitluku - Sin mu prvi put igra u početnoj postavi

E. Ganibegović

U terminu od 15:30 sati igra se devet utakmica šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a na tribinama na jednoj utakmici nalazi se balkanska folk zvijezda koja je stigla da podrži svog sina.

Jedna od utakmica koja se od 15:30 sati igra u okviru šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine je ona između Brotnja i GOŠK-a u Čitluku.

U početnoj postavi GOŠK-a se po prvi put od dolaska u ovaj klub nalazi Andrija Rajović, 22-godišnji veznjak čiji je otac mnogo poznatiji od njega.

Već pogađate, njegov otac je pjevač i velika zvijezda, Boban Rajović. Danas je na tribinama u Čitluku i bit će podrška svom sinu.

Podsjetimo, Rajović je ovog ljeta stigao u GOŠK iz crnogorske Iskre, a ranije je još nastupao za Spartak iz Subotice, Rudar Prijedor, Zvijezdu 09, Hvidovre u Danskoj, te za mlađe kategorije Crvene zvezde.

Oglasi

Ovo mu je, dakle, prvi start ove sezone. Ranije je dobio šansu na dvije utakmice u Premijer ligi, ali je skupio samo sedam minuta na terenu. 

Osim Rajovića, u početnoj postavi GOŠK-a još se nalaze Vasilj, Tabak, Bradara, Miličević, Pobi, Janković, Balavac, Šero, Čajić i Kojić.

S druge strane, za domaći Brotnjo nastupaju: Džidić, Mijatović, Soldo, Krtalić, Miličević, Planinić, Ćorić, Ljubić, Beljo, Gaši i Prskalo.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Osim ove utakmice, od 15:30 pratimo i sljedeće mečeve:

Bosna Visoko - Velež;
Bratstvo Bosanska Krupa - Zvijezda 09;
TOŠK - Igman;
Sloga - Sarajevo;
Tomislav - Posušje;
Laktaši - Goražde;
Stupčanica - Rudar Prijedor;
Kozara Gradiška - Jedinstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi