Andrija Žižić na putu prema Bayernu?

Đedović dobija novog kolegu

Andrija Žižić na putu prema Bayernu?

Kako sada stvari stoje, nedjeljna utakmica protiv bh. predstavnika Igokee mogla bi biti posljednja utakmica Andrije Žižića u dresu Cibone. 

Nakon te utakmice najbolji igrač Vukova u posljednje dvije sezone dao je upravi kluba rok do srijede, tj. do danas da mu isplate dugovanja ili će napustiti klub. 

Prema informacijama do kojih su danas došli hrvatski mediji, dugovanja prema Žižiću nisu isplaćena, pa bi ovaj 33-godišnji Dalmatinac mogao potražiti sreću negdje drugo. 

Nakon što je Žižić zaprijetio odlaskom odmah su se pojavile glasine gdje bi mogao nastaviti karijeru, a kao najveći favorit za novog Žižićevog poslodavca spominje se minhenski Bayern u kojem odlično ove sezone igra bh. reprezentativac Nihad Đedović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti