Andrijašević ispred Halilovića ponio laskavu titulu

Birali se najbolji hrvatski nogometaši

Andrijašević ispred Halilovića ponio laskavu titulu

Edmir Škorić

Mladi hrvatski reprezentativac i možda budući A-reprezentativac BiH, Alen Halilović, drugi je najbolji mladi hrvatski nogometaš u 2012. godini.

Titulu najboljeg mladog igrača Hrvatske ponio je Hajdukov Franko Andrijaešvić. U tradicionalnom izboru Večernjeg lista Andrijašević je skupio 28 bodova, dok je Halilović imao 22 boda. Na trećoj poziciji je Josip Radošević s 21 bodom, Andreja Kramarić ih je sakupio 18, a Ante Rebić 16.

 

Najbolji hrvatski nogometaš je Mario Mandžukić. Napadač Bayerna osvojio je 104 boda, a drugi je s 93 boda završio Luka Modrić, veznjak Real Madrida. Slijede Nikica Jelavić i Darijo Srna...

 

U izboru su sudjelovali Tonči Gabrić, Goran Sablić, Mario Tokić, Robert Kovač, Josip Kuže, Igor Bišćan, Niko Kovač, Marijan Čerček, Ivica Mornar, Tomo Šokota i Robert Špehar.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.