Andrijašević iz Dinama prešao u Rijeku

Tri godine na Rujevici

Andrijašević iz Dinama prešao u Rijeku

Franko Andrijašević novo je pojačanje Rijeke, potvrđeno je na zvaničnoj klupskoj stranici. 

Vezni fudbaler je u protekloj sezoni nastupao veoma dobro za Lokomotivu kao posuđen igrač Dinama, a pretpostavlja se da na Rujevicu ide kao dio transfera Marka Leškovića koji je potpisao za Dinamo. 

"Drago mi je što smo našli zajednički jezik i što se mogu koncentrisati na ovo što slijedi. Rijeka je ambiciozan klub i vjerujem da ću svojim igrama potvrditi da mi je ovdje mjesto. Dat ću sve od sebe", kazao je Andrijašević.

Andrijašević je ponikao u Hajduku u kojem je bio i kapiten. Nakon četiri godine na Poljudu otišao je u Dinamo za 700.000 eura, međutim u zagrebačkom klubu nije se uspio dokazati. 

Sa Rijekom je potpisao trogodišnji ugovor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi