Još uvijek bez dogovora o transferu Anela Ahmedhodžića

Naredni sati su ključni

Još uvijek bez dogovora o transferu Anela Ahmedhodžića

M. Šljivak

Italijanska Atalanta ponudila je osam miliona eura ekipi Malmea za reprezentativca Bosne i Hercegovine Anela Ahmedhodžića.

Sjajni 22-godišnji defanzivac je u proteklom periodu bio na radaru mnogih timova, a najkonkretniji je bio tim iz Bergama.

Rukovodstvo ovog kluba odavno pregovara sa Malmeom. Ponuda je osam miliona eura, ali dan pred završetak zimskog prelaznog roka dogovora nema.

Malmo, tvrde švedski mediji, nije pristao na ovu cifru. Traže više novca i ako Atalanta ne podeblja ponudu u toku sutrašnjeg dana od transfera neće biti ništa.

Ahmedhodžić bi tako mogao ostati u Malmeu do ljeta, ali ipak trebamo sačekati sutrašnji dan koji će dati sve odgovore na situaciju oko bh. defanzivca.

Anel se pored Atalante povezivao sa Ajaxom, PSV-om, Milanom i Chelseajem, a navodno se jučer u bitku za njegov potpis uključio i Napoli.

Top Komentari

user1583752673
Ajax ili Atalanta. PSV nikako. U Milanu i Chelsea bi grijao klupu
4 0
Sanagoal
Ajax je najbolji za mlade igrace! A imaju i dovoljno para!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi