Anel Dedić u pregovorima s Čelikom, vraća se na Bilino polje?
Zeničanin je u Albaniji imao veoma dobru sezonu, s toga ne čudi što ima nekoliko zanimljivih ponuda za nastavak karijere

Veznjak prošle sezone igrao u Albaniji

Anel Dedić u pregovorima s Čelikom, vraća se na Bilino polje? · Saznajemo

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik još nije zvanično imenovao novog trenera, ali bez obzira na to, počelo je sklapanje ekipe za narednu sezonu.

Kako smo već pisali, nove ugovore će potpisati Fikret Karajbić i Dino Bevab. Klub s Bilinog polja pregovara s još nekoliko zanimljivih nogometaša, od kojih je jedan posebno interesantan.

Riječ je o 27-godišnjem veznjaku Anelu Dediću, koji je prošlu sezonu igrao za albansku Teutu. Zeničanin je odigrao sjajnu sezonu u Albaniji, a u 27 nastupa upisao je sedam golova i tri asistencije.

Njemu je ugovor s Teutom istekao i ovaj veznjak nije zainteresovan da ostane u tom klubu. Među prvim klubovima kako saznaje SportSport,ba koji je kontaktirao veznjaka je i njegov matični klub. Čelik želi vratiti nogometaša, čije su kvalitete dobro poznate u Zenici. 

Dedić ima još i dvoje ponude iz inostranstva, ali i iz Premijer lige, tako da još nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako bi se vratio na Bilino polje, nema sumnje da bi to bilo veliko pojačanje za Zeničane, jer ovaj veznjak po sezoni sigurno garantuje sedam-osam golova, te isto toliko asistencija.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sumedin Kulacic
Janjičić , Veselinović, i karić iz borca u čeliku od jasmina hajduka čelik nije doveo boljeg štopera od Janjičića uz bevaba,Anđušića i kouadia koji ostaju ekiša se polako slaže
12 1
Sumedin Kulacic
Za ove sa foruma reprogram je potpisan turcin je trener 6 stranaca ce biti pripreme ce pocet na vrijeme i čelik je nikad jaci a to ce te sve vidjet i sami na pocetku priprema kada ce biti i press konferencija
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti