30

Komentari (30)

Tarik_1808
Opet neki mrtvi otpad
Asim
Ponovo propali fudbaler. Vi u upavi pravite pare sebi ,boli vas K za Sarajevo stranac doso da mu skinemo kozu posle nek krepa. To je slika naseg bratoubilackog rata koji su napravili rat i to prfitlirali debelo A,M,T posle njhova dijeca bacaju pepel lazu,kradu ko i njhovi babe. Sarajevo ako cijeni njihova gazdu ove propale igrace netreba da baca pare u rupu bez DNA. Vi koji radi te to postuj te gazdu da ovi kriminalci da su racunali za stanovnike Jugoslavije jedan metak nebi bio ispaljen. SRAM IH BILO.
Hz rajvosa
Glupan si teški!! Ime ti je glupko
DanGraf
Posle Susica i Hadzica sljedeca pojacanja Avdija Vrsajevic, Asmir Avdukic i Sejad Salihovic.
Edin Merlin
DanGraf
@ Edin Merlin Merhaba carobnjace Merlinu. Ma haj ba pusti to, nego reci svojoj sestri da manje njace kad na kurtzu nam skace. Probi bolan usi.
vanja8
Dobro dosao Anele...Dres i broj te vec cekaju...
Kimi.R.
@vanja8 očigledno brate pitaru da se sprema i sprema i sprema ŽESTOKO LJETO.
Ali eto živi bili pa vidjeli vrijeme će pokazati svoje.
BORDO FAMILIJA IDE KA još boljem stanju u našem dragom F.K.SARAJEVO.
Bit će to još bolji klub nego što je bio ali u svakom slučaju i da smo zadnji u nama teče BORDO krv.
Ljubi te brat i veliki sellam
vanja8
Sellam i tebi prijatelju...Pa red je da neko krene naprijed u ovoj nasoj ligi...
Kimi.R.
Ako Bog da buraz moj BORDO boje to ćemo mi lagano ali sigurno ne procjenjujući nikog. Neka svaki klub radi onako kako hoće ali ovi NAŠI su se " nabrijali " pravo a i vakat je vala. Svako dobro i nađemo se ovdje na ovom " hepeku ".
visokohz
Eto njega na ljeto aBd
kiklop
Naprijed Zeljo!!! Naprijed Barca!!! (Evo vam povod da posaljete prijavu zbog vrijedjanja, (i korisnici i admin)) jer, fakat mi je komentar bezobrazan i uvredljiv za ostale
SrcuDragaBojaPlava
Ne igra u Bajernu
SrcuDragaBojaPlava
Ustvari ne igra nikako hahahha
Rizzle84
Hajde. Iš sa članka o FKS. Iš, Iš...
Rizzle84
Tako je, prijavi me. Drugo i ne znaš
GospodinIzSarajeva
Kako cemo prepisati ligu nije vam jasno!!!
Emir
Jos ove godine i to je pitanje, dok iduce godine inshaAllah Celik uzima titulu i ujedno ulazi u grupnu fazu lige sampiona..
samobezstresa
@Emir tako je brate! Ako se ne ugasi do iduće godine hahahahahahaha... Čelik ugasiti a Bilino Polje izdati pod kiriju poljoprivrednicima žito da siju!
Kimi.R.
@samobezstresa hahahaha hahahaha hahahahahahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha ŽITO DA SIJU ????
Hahahaha kraljuuuuu
Kimi.R.
I ne zamjerite @Emir jer nema č ć ž đ š jer je POBJEGULJA i šatro navija na Čelik a javlja se na članak o F.K.Sarajevo. Nećeš nas navući " pobjeguljo " da se svađamo između sebe ovdje a ti kašdr racku u USA. RAZLIGU odavde kada je F.K.Sarajevo u pitanju. POBJEGULJO
Rizzle84
@Emir ko ti trese kavez majmune
Emir
Hahaha zar si živ gubaru? Hahaha baš mi je godra uljepša mi dan.
Kimi.R.
@Emir POBJEGAO u USA i krvario za BiH. Šta ima POBJEGULJO?
I nemoj da vrijeđaš hajvanu jedan zar nisi bar se mancipovao kod Trampa kada nisi mogao u svojoj državi i NE VRIJEĐAJ I NE SPOMINJI NIČIJE SESTRE
POBJEGLICO
Kimi.R.
@Emir da se " zakapijaš ". Nauči Bosanski HAJVANU
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti