Anel Hadžić odgovorio na Instagramu zašto nikada nije došao u FK Sarajevo

Prije nekoliko godina povezivao se s klubom s Koševa

Anel Hadžić odgovorio na Instagramu zašto nikada nije došao u FK Sarajevo

Endin Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Anel Hadžić krajem prošle godine saopštio je kraj svoje igračke karijere.

Iako ima tek 32 godina Hadžić je odlučio da je došlo vrijeme da završi svoju karijeru i posveti se nekim drugim izazovima u svom životu. On je posljednji angažman imao u dresu austrijskog Welsa, ali je nakon prvog dijela sezone napustio klub i završio karijeru.

Hadžić je najbolji period svoje karijere proveo u dresu Sturma iz Graza i MOL Fehervara. Prije nekoliko godina Hadžić se povezivao i s prelaskom u Sarajevo, ali na kraju od toga nije bilo ništa.

Ovaj 32-godišnjak je bio blizu dolaska na Koševo i bio je neko vrijeme u kontaktu s čelnicima bordo kluba, ali nisu tada uspjeli da dođu do dogovora i od dolaska u Sarajevo na kraju nije bilo ništa.

Hadžić je jučer na svom Instagram profilu odlučio da odgovara na pitanje svojih fanova, a jedan od njih postavio je pitanje zbog čega ovaj veznjak nije došao u Sarajevo.

"Zašto nisi potpisao za FK Sarajevo, da li je do njih ili je do tebe bilo?", pitao je jedan od fanova, a Hadžić je vrlo brzo odlučio da mu odgovori.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nažalost jednostavno nije bilo suđeno. Ali sada sam najveći navijač".

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Bi ih usrecio da si dosao.
4 5
Goal26
I izgleda ko navijac sarajeva
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi