Anel Hadžić se oprostio od Videotona, pojedini navijači Sarajeva mu poželjeli dobrodošlicu

Dolazi li na Koševo?

Anel Hadžić se oprostio od Videotona, pojedini navijači Sarajeva mu poželjeli dobrodošlicu

Edmir Škorić

Povremeni i bivši bh. reprezentativac Anel Hadžić objavio je kraj karijere u mađarskom Videoton.

Nakon tri godine veznjak je odlučio da napusti Videoton, ali nije poznato gdje će nastaviti karijeru. Nakon Rieda, Sturma, turskog Eskisehirspora i Videotona, nije isključen ni angažman u BiH.

Ranije se 30-godišnjak povezivao sa FK Sarajevo, a nedavno je objavio fotografiju kako trenira upravo u bordo dresu.

"Razgovarali smo iskreno i otvoreno pokušali naći rješenje, čuli smo se skoro svaki drugi dan i sve je bilo korektno. Ne mogu da žalim za stvarima koje nisu bile suđene. Ipak, to ne znači da se u skorije vrijeme to neće ostvariti", ranije nam je rekao Hadžić na temu mogućeg prelaska u Sarajevo.

Njemu je okončan ugovor s Mađarima, a danas se oprostio od kluba uz poruku na Instagramu.

"Nakon četiri godine došao je trenutak za nove izazove. Bilo je uspona i padova za ovih 4 godine ali to je dio našeg posla. Prve tri godine želim nikako da zaboravim, to su bili nezaboravni trenuci, od osvajanja titule, do play-offa Lige prvaka i poslije toga ulazak u Evropsku ligu, a prošle godine osvajanje Kupa gdje sam ušao u HISTORIJU KLUBA i to želim da kažem i nema na meču, to m je bio posao. Hvala i sretno", napisao je Anel.

Ubrzo su krenuli komentari navijača Sarajeva, koji su mu poželjeli dobrodošlicu u njihov klub, uvjereni da je Hadžić za narednu destinaciju odabrao upravo Koševo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Jok, eto u Želju ce otici...
7 0
LevoKrilo
Stadion ne ćine dvije tribine od kojih je jedna s vanjske strane toliko ružna sa u nju gledati ne može. Dalje, treća tribina obićna skela a četvrta najružnija tribina u historiji stadiona...Između juže i tkz. zapadne tribine imate kontenjere kao wc i ti pričaš o stadionu koji je lijep. Stadion koji nema parkinga za tri autobusa, gdje je sve toliko zbijeno da to sve skupa veze nema sa stadionom kako Vi sebi umišljate da jeste...Podrška od mene što gradite, ali dok ne napravite ostale dvije tribine i dok omogućite parking za bar stotinu auta, bez veze umišljate sebi da je to neka arena ili naziv stadion uopšte...Pozzz...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti