Potvrda još jednog transfera

Anel Husić potpisao za Slobodu

7

Komentari (7)

Joks
Samo vi 'skupljajte 'sekundarne' - postaće te najpoznatiji 'otpad' tzv. nogometaša/fudbalera! Jadno na šta spade nekad vrstan klub...
mirza24
Sta radi ovaj sportski direktor Smajlovic nije normalan jedva se rijesili krimosa on vraca Husaru
GAziJA....
Da nije HUSARA postao PREDSJEDNIK SLOBODE?
chs1975mostar
sretno sloboda!!
Dino_2000
chs1975mostar Živ ti meni bio ljudino i puno sreće u novoj sezoni,pa ko bude bolji nek pobjedi.
chs1975mostar
bas tako!! 1990/91 u jesenjem djelu sezone stadion veležov BB// VELEŽ-SLOBODA 1:0 e.tufek,dao gol !! stadion je gorio dimna zavjesa je bila,, 15 min kad je pao go je bio prekid utakmice radi dimne!! oko 17000 bilo je gledalaca!! i bilo je Fukara!! i poslije utakmice smo se druzili van stadiona pored vojnickog!!bilo birvaktile!! ???,, @ 1988/89 u Tuzli pred oko 13000 gledalaca SLOBODA-VELEZ 1:0!! koda sad gledam!!!djaba imam 44 god stari kenjac ??,,al ne zaboravljam to vrijeme!!a 1985/86 kad je SLOBODA-VELEZ 2:1 ,,tuce dao 1:0,, i dva penala za slobodu,,i velez nije bio champion ,,nego Partizan!! djaba bila je juga!! nije se moglo protiv sistema!! Partizan je morao bit champion!!meni je bilo tesko kao mladicu,,koji je gledao u live !!! al eto kad vrijeme prodje i pamet dodje!! iskustvo!!,, tako je moralo biti!! sretno druze !!! i da se sloboda ako nista nemoze vise barem plasira u Evropu!!?
Dino_2000
chs1975mostar Nisam siguran sto posto ali mislim da je tu utakmicu Sloboda i morala dobiti jer bi ispala iz prve lige.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.