Anelka bi mogao završiti u Tottenhamu

Anelka bi mogao završiti u Tottenhamu

Adnan Beganović

Napadač Chelseaja, Nicolas Anelka, karijeru bi mogao nastaviti u Tottenhamu. Naime, menadžer Pijetlova, Harry Redknapp izjavio je da mu se francuski internacionalac oduvijek sviđao, no u isto vrijeme je rekao da se još uvijek za njega nije raspitivao.

"Anelka mi se uvijek sviđao, radi se o fantastičnom strijelcu, no nije igra za kojeg sam se raspitivao. Međutim, ne mogu reći da neće nikad doći u Tottenham jer biste me nazvali lažovom ukoliko bi ga u januaru doveo", izjavio je Redknapp za otočke medije.

Podsjetimo, Anelki ugovor sa Plavcima istiće na ljeto naredne godine, a u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao je za PSG, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Real, Bolton i Fenerbahce.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije