Anelka produžuje sa Chelseaom
Nicolas Anelka

Anelka produžuje sa Chelseaom

Francuski napadač Nicolas Anelka spreman je sjesti sa čelnicima Chelsea kako bi se dogovorio novi ugovor ovog veterana.

Chelsea je ranije već produžio ugovore sa Didier Drogbom i Florentom Maloudom, a čini se kako je Anelka slijedeći u redu za produženje saradnje.

Francuski je internacionac protekle sezone bio jedan od najboljih fudbalera Chelsea, postigavši 19 golova u Premier ligi, što mu je donijelo Zlatnu kopačku.

“Mislim da ćemo naredne sedmice početi pregovore sa Chelseaom oko produženja Anelkinog ugovora”, rekao je agent Doug Pingisi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.