Anelka se vraća protiv Boltona

Anelka se vraća protiv Boltona

Francuski napadač londonskog Chelsea Nicolas Anelka vratiće se u sastav Plavaca za susret Premier lige Engleske protiv Boltona večeras.

Anelka nije igrao u porazu svoje ekipe (1:3) protiv Arsenala na Emiratesu u ponedjeljak navečer nakon što je povrijedio koljeno, ali je prošao medicinske pretrage koje su potvrdile kako će biti u sastavu za Bolton.

Međutim, loša vijest za menadžera Chelseaja Carla Ancelottija predstavlja povreda Johna Obija Mikela, koji je povrijedio zadnju ložu nakon duela sa Robinom van Persijem u ponedeljak, te se tako on priključio od ranije povrijeđenim Danielom Sturridgeom, Yossijem Benayounom, Yuri Zhirkovom i Alexom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije