Anelka želi karijeru završiti u Chelseau

Anelka želi karijeru završiti u Chelseau

Francuski veteran Nicolas Anelka izjavio je kako karijeru namjerava završiti u Chelseau.

"Chelsea mi je dao sve što sam u životu htio. Stvarno ne osjećam da mi je potrebno išta više. Nadam se da ću biti na Stamford Bridgeu još mnogo godina", kazao je 30-godišnji Anelka.

"Chelsea je jedan od najvećih klubova na svijetu i daje mi veliko zadovoljstvo biti dijelom ove ekipe. Biću zadovoljan ako produžim sa Chelseaom ugovor do kraja moje karijere", dodao je Anelka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.