Anelki novi jednogodišnji ugovor
Nije sve tako crno...

Do 2012. na Stamford Bridgeu

Anelki novi jednogodišnji ugovor

Edmir Škorić

Londonski Chelsea ponudio je francuskom reprezentativnom napadaču Nicolasu Anelki novi ugovor, što je bivši igrač PSG-a, Arsenala,  Real Madrida, Liverpoola, Cityja, Fenerbahčea i Boltona prihvatio.

Nicolas Anelka se nije proslavio na Svjetskom prvenstvu, nakon što je verbalno napao selektora Raymonda Domenecha, koji je potom napadača Chelseaja poslao kući prije vremena.

Ipak, na Stamford Bridgeu se previše ne brinu oko toga, a Anelku su jučer nagradili i novim ugovorm. Tako je Francuz potpisao novi jednogodišnji ugovor, koji ga sa Plavcima veže do 2012. godine.

"Kad sam došao u Chelsea, u februaru 2008., poželio sam ostati znatno duže nego što je to bio slučaj u mojim bivšim klubovima. Chelsea je veliki klub u kojem mogu igarati s velikim nogometašima. Volim ovaj klub, volim London i nemam nikakvog razloga za odlazak. Zato mi je iznimno drago što sam produžio ugovor", kazao je Anelka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.