Bilbija i Jakirović ga tješili: Mašić u suzama napustio teren nakon što nije iskoristio zicer

Promašaji mu teško pali

Bilbija i Jakirović ga tješili: Mašić u suzama napustio teren nakon što nije iskoristio zicer

E. Čaušević

Zrinjski i Široki Brijeg igraju trenutno hercegovački derbi u okviru 12. kola Premijer lige.

Zrinjski je sjajno otvorio utakmicu i poveo već u 12. minuti golom Bilbije. Samo tri minute kasnije isti igrač je povisio na 2:0.

Do trećeg gola Plemići su došli u 28. minuti, a ovaj put mrežu gostiju s Pecare zatresao je Bašić.

Na samom startu drugog dijela Zrinjski je poveo sa 4:0. U centru pažnje našao se Jakovljević koji pogađa mrežu gostiju za veliko slavlje na tribinama.

Prednost domaćih mogla je biti i veća kada je 15 minuta kasnije Mašić izašao sam na golmana gostiju, ali je on to odbranio. Za Mašića je ovo bila druga 100% šansa, ali nije uspio da zabije gol.

Nekoliko minuta kasnije Jakirović je odlučio izvesti Mašića s terena kojem je teško palo što nije iskoristio svoje šanse, te je u suzama napustio teren.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvo je Bilbija kapitenski tješio svog saigrača, a zatim ga je i Jakirović zagrlio i pružio mu podršku što će mladom bh. reprezentativcu sigurno značiti.

Također, Mašić je dobio i aplauz s tribina jer su navijači Zrinjskog shvatili koliko mu je teško palo što večeras nije postigao pogodak.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bk123
Mašiću majstore sve će doći na svoje....zabit ćeš kad bude 0 0 ovo na 4 0 nije toliko ni bitno. Vratit će se ovo kad bude najpotrebnije al onda će biti suze radosnice..
5 0
lalinjo
Sjećam se jednog starog trenera kojem su govorili da mijenja svog napadača koji je promašio puno šansi za gol,njegov odgovor je bio sljedeći:Dok se napadač nalazi u gol šansama znači da ima nos za gol i da je samo pitanje vremena kad će proraditi,tako će proraditi i Mašić,samo naprijed majstore igraj do kraja
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi