"Cristiano je došao tiho, uzeo je pivo i sjeo ispred sa mojim prijateljima"
Foto - EPA

Angel Di Maria o 'drugoj strani' sjajnog Portugalca

"Cristiano je došao tiho, uzeo je pivo i sjeo ispred sa mojim prijateljima"

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Angel Di Maria smatra Cristiana Ronalda apsolutnim fenomenom.

Ovaj duo je nekada skupa igrao u Real Madridu i otkrio je kako je Portugalac van terena posve mirna osoba koja se ne ističe pored drugih.

Di Mari je otkrio jedan detalj koji mu je potpuno promijenio mišljenje o Cristianu za čitav život.

"Slavio sam rođendan po dolasku u Real. Pozvao sam neke prijatelje, tu su bili Marcelo i Pepe, a pozvao sam i Cristiana", počeo je priču Di Maria za TyC Sports i nastavio je:

"Pitao sam ga hoće li doći i poslao mi je poruku da stiže. Pojavio se, sjeo je vani sa mojim prijateljima i uzeo je pivo. Došao je tiho kao da je tu stalno. Iznenadio me je. Na terenu je uvijek pokazivao da je on glavni i broj jedan, ali van terena je posve druga osoba", rekao je Di Maria.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Argentinac je dres Real Madrida nosio od 2010. do 2014. godine, a zatim je otišao u Manchester United, gdje je proveo samo jednu sezonu.

Ovaj 33-godišnji ofanzivac već je šest godina član PSG-a. Igra zaista sjajno i odlazak u Pariz je bio prava odluka za njegovu karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi