Leonardo primio šokantan poziv, Di Maria zamijenjen istog momenta, odmah je otišao sa stadiona

Burna noć na Parku prinčeva

Leonardo primio šokantan poziv, Di Maria zamijenjen istog momenta, odmah je otišao sa stadiona

A. Čaušević

PSG je doživio iznenađujući poraz od Nantesa (1:2), ali je susret zasijenio ozbiljan problem koji se tiče Angela Di Marija.

Argentinac je zamijenjen u 62. minuti susreta pri rezultatu 1:1 što je tada izazvalo određene nedoumice, međutim poslije utakmice su procurili detalji šta se desilo.

Naime, sportski direktor Parižana Leonardo je primio poziv i otišao je do Mauricija Pochettina te mu kazao da treba zamijeniti Di Mariju.

Razlog za izmjenu je vrlo nasilna i agresivna pljačka na Di Marijin dom i to dok je njegova porodica bila u kući.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Argentinac je nakon toga brzže-bolje otišao kući kako bi provjerio stanje svoje porodice, a za sad nema mnogo detalja osim potvrde da je došlo do pljačke.

U posljednjih 18 mjeseci Sergio Rico, Thiago Silva i Eric Maxim Choupo Moting su samo neki od sadašnjih i bivših igrača PSG-a koji su opljačkani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi