The Sun uvrijedio Angelina nakon utakmice, a on im odlučio odgovoriti: "Kakvo odbijanje druže..."

Španac se oglasio na Twitteru

The Sun uvrijedio Angelina nakon utakmice, a on im odlučio odgovoriti: "Kakvo odbijanje druže..."

Endin Čaušević

Leipzig je sinoć na svom terenu pobijedio Manchester United sa 3:2 i plasirao se u osminu finala Lige prvaka.

Njemački klub je uspio da dođe do pobjede, a s ovim porazom United će se morati zadovoljiti Evropskom ligom. Leipzig je poveo već u drugoj minuti golom Angelina koji igra u fantastičnoj formi.

Španac je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 16 utakmica i uspio je zabiti sedam golova uz pet asistencija, a treba dodati da igra na poziciji lijevog beka.

Angelino od početka godine igra u Leipzigu na posudbi u Manchester Cityja gdje će se prema svemu sudeći vratiti narednog ljeta. Španac je danas glavna tema engleske javnosti, ali ne zbog svoje igre već zbog skandala u medijima.

Naime, The Sun je sinoć objavio da je igrač kojeg je City odbio presudio gradskom rivalu Unitedu, a to je Angelino shvatio kao uvredu i odlučio je da se oglasi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kakvo odbijanje druže? Ja sam odlučio da idem. Imajte barem nekog poštovanja sa svojim naslovima", poručio je Španac.

Image

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Angelino najjaci bek lige
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi