Raiola nagovijestio Balotellijevu sljedeću destinaciju

Italijan na ljeto postaje slobodan igrač

Raiola nagovijestio Balotellijevu sljedeću destinaciju

Mario Balotelli bez sumnje posjeduje ogroman fudbalski talenat, ali ga je njegov nestašni duh, za sada, spriječio da napravi veliku karijeru. Ipak, njegov mandžer Mino Raiola je nagovijestio njegov povratak na veliku scenu.

Odavno nema informacije o Balotellijevim nestašulicma. Čini se da se Italijan napokon smirio i odlučio posvetiti fudbalu. A izgleda i da je odlazak u Nicu bio ono što mu je bilo potrebno, podsjetio je ponovo fudbalsku Evropu o kakvom se napadaču radi, ali izgledno je da će on po završetku sezone potražiti novu destinaciju.

On će na ljeto biti slobodan igrač i svakako sjajan "ulov" za ekipe koje žele u svoje redove dovesti vhununskog napadača, a da pritom ne moraju potrošiti ogromnu svotu novca.

"Mario je spreman za povratak, sazrio je u jednog od deset najboljih napadača na svijetu", izjavio je Balottelijev menadžer Mino Raiola za The Mirror.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"U Italiji je on i dalje broj jedan. On vrijedi sigurno 100 miliona eura, a na ljeto će biti slobodan igrač. To je odlična pogodba", istakao je Raiola, pa otkrio potencijalne desitancije svog klijenta:

"U pregovorima samo s više klubove u Engleskoj i Italiji. Razgovarao sam sa Juventusom, Romom, Napolijem i Interom".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi