Aničić napustio Rudar, vraća se Džafić?

Novosti iz Prijedora

Aničić napustio Rudar, vraća se Džafić?

Iskusni napadač Igor Aničić nije se dugo zadržao u premijerligašu Rudar Prijedoru. 

Naime, Aničić sa rukovodstvom Rudara nije uspio postići dogovor oko uslova za potpis ugovora, pa će nogometaš koji je svojevremeno nastupao za Leotar, Zrinjski i Slobodu sreću potražiti u drugom klubu. 

Odlazak Aničića ponovo je aktuelizirao priču oko mogućeg dolaska 34-godišnjeg Mirze Džafića, koji je ranije bio najbolji strijelac Rudara u BHT Premijer ligi. 

"Želja nam je da iz Njemačke vratimo Mirzu Džafića, a osim toga u pregovorima smo sa golmanom iz Srbije čije ime još uvijek ne želim otkriti", izjavio je trener Boris Gavran. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rudar je prije nekoliko dana pojačao Nebojša Pejić, koji je u protekloj sezoni branio boje Čelika iz Zenice. Još je igrao za Slogu, Kozaru i srbijanski BSK. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.