Stipe Miloš se vraća u Rudar

Prijedorčani se pojačali

Stipe Miloš se vraća u Rudar

Rudar iz Prijedora je krenuo sa sastavljanjem ekipe za narednu sezonu. Prvo pojačanje je u defanzivnoj liniji i to Stipe Miloš stoper koji stiže iz Viteza.

Miloš je upravo iz Rudara i stigao u Vitez, a nakon jednogodišnjeg boravka u Vitezu odlučio se za povratak.

"Drago mi je da sam se vratio u Rudar. Imao sam nekoliko ponuda iz inostranstva međutim nisu me zadovoljile tako da sam se odlučio za povratak u Prijedor. U Vitezu mi je bilo odlično, za klub i upravu imam samo riječi hvale, a ovo je ipak korak naprijed u mojoj karijeri" izjavio je jedan od najboljih igrača Viteza u prošloj sezoni Stipe Miloš.

Trener Rudara Boris Gavran je u ponedeljak održao prozivku, a već u subotu slijedi prva provjera upravo protiv Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zahvaljujem se treneru Gavranu što mi je ukazao povjerenje, pripreme su krenule u ponedeljak i mislim da neću imati velikih problema sa upoznavanjem ekipe" dodao je Miloš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.