Kapiten Plemića optimističan

Aničić: Pobjedom u derbiju ublažili bismo lošu polusezonu

Neugodna tradicija udaljila je za kratko kapitena Zrinjskog Marina Aničića sa terena, ali će ovaj sada već iskusni defanzivac zauzeti svoje mjesto u timu na sutrašnjem gradskom derbiju.

Niz loših rezultata u posljednje vrijeme Plemići će, Aničić se nada, isprati danas u Vrapčićima.

„Pobjedom na derbiju bismo donekle ublažili lošu polusezonu. Nadam se da ćemo odigrati dobro u Vrapčićima te ostvariti dobar rezultat. Također se nadam da će se vremenske prilike do meča popraviti odnosno da će teren biti uslovan za igru. Velež ima imperativ pobjede i upravo tu vidim našu šansu. Očekujemo veliku podršku naših navijača, te fer i sportsko navijanje i ponašanje na tribinama u Vrapčićima,“ izjavio je između ostalog Aničić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.