Anid Travančić na probi u Crvenoj zvezdi

Anid Travančić na probi u Crvenoj zvezdi

Edmir Škorić

Na pripremama beogradske Crvene zvezde je i mladi bh. reprezentativac te veznjak Čelika Anid Travančić.

Na prozivku Zvezde javilo se 28 nogometaša, a na probi se nalaze Travančić, te Saša Jovanović. Zahtjev za raskid ugovora sa Zvezdom poslali su Stevan Luković, Nikola Petković i Aleksandar Pantić.

Treneru Ricardu Sa Pintuu, koji je u nedjelju stigao u Beograd, trenutno su na raspolaganju: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Marko Trkulja, Filip Mladenović, Nened Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, Marko Milić, Ljuba Nenadić, Nikola Mikoć, Petar Đuričković, Đorđe Rakić, Stevan Luković, Luka Jović, Dušan Živković, Miloš Stojanović, Nikola Stojković, Marko Marimković, Nikola Petković, Aleksandar Pantić, Saša Jovanović, Anid Travančić, Stefan Mihajlović, Stefan Čikić, Jovan Krneta, Nikola Kreneta, Marko Grujić.

"Bio sam veoma kratak, rekavši ovim mladim igračima šta se očekuje od njih", rekao je legendarni Dragan Džajić, predsjednik Zvezde, uz dodatak:

"Zamolio sam ih za strpljenje i predstavio realno stanje stvari. Klub će učiniti sve da ispuni obaveze koje ima prema fudbalerima, počev od danas pa do decembra".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.