Ansu Fati je 2019. godine napustio Barcelonu, ali pasoš je zaustavio transfer
Foto - EPA

Mladi napadač pregovara o novom ugovoru

Ansu Fati je 2019. godine napustio Barcelonu, ali pasoš je zaustavio transfer

M. Šljivak

Ansu Fati postao je tokom ljeta nova 'desetka' Barcelone.

Odlaskom Lionela Messija talentovani 18-godišnjak dobio je dres sa brojem 10 i od njega se očekuju velike stvari u budućnosti.

Barcelona čini sve kako bi produžila ugovor sa Fatijem i tako ga osigurala za budućnost, gdje ga vide kao vođu nove Barcelone.

Međutim, u ljeto 2019. godine Fati je bio spreman za odlazak iz Barcelone, a njegov novi tim trebala je da postane Nica.

Otac mladog fudbalera Barcelone dogovorio je sve uslove, čak se fotografisao i sa dresom Nice na kojem je bila devetka, ali je transfer propao iz bizarnog razloga.

Ansu je imao problem sa pasošem koji se nije mogao riješiti i na kraju je transfer u Nicu zbog toga propao.

Naravno, 18-godišnji napadač sada je mnogo traženiji nego što je bio 2019. godine i u redu će sigurno stajati velika imena, ako Barca ne uspije da produži ugovor sa ovim momkom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ansu Fati je najmlađi strijelac u historiji katalonskog velikana (16 godina i 304 dana), a ukupno je nastupio 43 puta i postigao je 14 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rocccavela
kakav problem s pasosem? pojeo mu pesek, istek'o, oprala stara u masini s jaknom...?
4 0
BigBabo
Malac je igracina ipo!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi