Možda nije planirao, ali je Koeman morao da uvede Messija i to ne iz lijepog razloga
Foto - EPA

Ansu Fati povrijeđen

Možda nije planirao, ali je Koeman morao da uvede Messija i to ne iz lijepog razloga

Midhat Šljivak

Barcelona je u 9. kolu La Lige pobijedila Betis sa 5:2.

Trener Ronald Koeman u ovom je meču pokušao odmoriti Lionela Messija, ali je bio primoran da ga uvede na otvaranju drugog poluvremena.

Vjerovatno ni nizozemski stručnjak nije želio tako rano da da šansu Argentincu, ali je jednostavno morao. Ansu Fati se povrijedio u prvom poluvremenu i zamjena je bila nephodna.

Mladi fudbaler Barcelone je odmah podvrgnut pregledima. Ustanovljeno je da ima puknuće meniskusa lijevog koljena i u narednim danima će se odlučiti o daljim koracima i potencijalnoj operaciji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Izvjesno je da bi Barcina malada zvijezda mogla na određenu pauzu. Propustit će sasvim sigurno reprezentativne obaveze, vidjet ćemo koliko će van terena izbivati ovaj talentovani 18-godišnjak.

Messi je u drugom poluvremenu zabio dva gola i vodio je Barcelonu do uvjerljivog trijumfa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi