Ansu Fati u centru pažnje zbog fotografije na Instagramu: U čijem to dresu igra FIFA-e?

Igrač Barce u kućnoj izolaciji

Ansu Fati u centru pažnje zbog fotografije na Instagramu: U čijem to dresu igra FIFA-e?

Endin Čaušević

Pandemija koronavirusa totalno je obustavila sportska dešavanja u skoro cijeloj Evropi.

Skoro sve evropske lige su prekinute i nije poznato kada će se takmičenja nastaviti. I čelnici La Lige su odlučili prekinuti špansko prvenstvo zbog velikog broja zaraženih koronavirusom u ovoj zemlji.

Klubovi nemaju pravo čak ni obavljati treninge, te se fudbaleri nalaze u kućnim izolacijama. Oni su dobili upute od klubova kako da treniraju kod kuće, te da tako barem koliko-toliko uspiju sačuvati svoju formu.

Jučer se na Instagramu oglasio i mladi igrač Barcelone, Ansu Fati, koji vrijeme većinom provodi igrajući videoigrice. On je objavio fotografiju sa svojim bratom i privukao je veliku pažnju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, igrač Barce bio je u dresu Sancha iz Borussije Dortmund, dok je njegov brat nosio dres Lukakua iz Intera. Fati je dresove dobio u prvom dijelu sezone kada je Barcelona igrala protiv ovih klubova u Ligi prvaka.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi