Antalyaspor privremeno izbila na prvo mjesto Super lige

Turska Super liga

Antalyaspor privremeno izbila na prvo mjesto Super lige

A. Haznadarević

Remijem na gostovanju kod Kasimpaše, momčad Antayaspora se domogla, barem privremeno, prve pozicije na tabeli, a susret je završen rezultatom 1:1.

Tim iz Antalyje je uspio izvući veliki bod kod ove sezone odličnog Kasimpaše, koji sa sedamnaest bodova na kontu, ostaje na četvrtoj poziciji na tabeli.

 

Sva velika uzbuđenja, desila su se u drugom poluvremenu. Ipak, prvo su gosti došli do vodstva, a stijelac iz penala bio je Ismail Aissati u 77. minutu susreta. Također iz jedanesterca postignu je i drugi pogodak na susretu, a izjednačujući gol za domaći tim postigao je Uche u posljednjim trenucima meča.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

Sada se čeka na odgovor Galatasaraya, koji će sutra odmjeriti snage sa Mersinom bh. reprezentativnog golmana Ibrahima Šehića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti