Nedavno je igrao protiv Ronalda i Ibrahimovića, sada stiže u Premijer ligu

Vraća se u BiH

Nedavno je igrao protiv Ronalda i Ibrahimovića, sada stiže u Premijer ligu · Saznajemo

A. Čaušević

Još jedno poznato ime se vratilo u Premijer ligu. 

Ante Hrkać koji je ljubiteljima bh. fudbala poznat po igrama u Širokom Brijegu na putu je da postaje fudbaler Tuzla Cityja, saznaje SportSport.ba.

Tuzla City treba pojačanja u posljednjoj liniji nakon odlaska Morrisa, a kako stvari stoje dres ovog kluba će nositi 30-godišnji Hrkać.

Širokobriježanin je prošlu sezonu proveo u Mladosti iz Lučana, a u Premijer ligu BiH se vraća nakon dvije godine igranja u inostranstvu.

Jedno vrijeme je bio član italijanskog niželigaša Novare, a u prijateljskim utakmicama za taj tim je igrao protiv ni manje ni više Zlatana Ibrahimovića i Cristiana Ronalda koji su bili članovi Milana, odnosno Juventusa.

Sa svojim bogatim iskustvom Hrkać će sigurno donijeti sigurnost odbrani tuzlanskog premijerligaša koji će i u novoj sezoni imati visoke ambicije. Očekuje se da potpiše dvogodišnji ugovor. 

Osim za Široki Hrkać je u Premijer ligi igrao i za Čelik kada je zenički klub bio dio elitnog ranga bh. fudbala, bio je još član Viteza i GOŠK-a. Promijenio je i nekoliko klubova u Hrvatskoj, a još je igrao u Austriji, Albaniji i Saudijskoj Arabiji.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoSiroki
Dobar igrač i čovjek
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi