Ante Miše ostao bez posla jer nema utakmica!

Ante Miše ostao bez posla jer nema utakmica!

A. Čaušević

Bivši trener Zrinjskog Ante Miše ostao je bez selektorskog angažmana u reprezentaciji Turkmenistana, odlučio je tamošnji Savez. 

Nakon što je FIFA odlučila da se odgode sve utakmice kvalifikacija za SP 2022 u Turkmenistanu su donijeli odluku da im ne treba selektor.

Kako neće biti utakmica u narednom periodu u FS azijske zemlje smatraju kako im uopšte nije potreban selektor pa se Miše zajedno s pomoćnicima vratio kući.

Miše je zadovoljio javnost u Turkmenistanu, ali mu je koronavirus "pokvario" posao pa je angažman morao završiti prije i planiranom.

Dobra stvar u svemu je kako će Miše zajedno sa pomoćnicima Sandrom Tomićem i Robertom Grdovićem imati mogućnost da potpiše novi ugovor s Turkmenistanom kada krene nastavak kvalifikacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi