Ante Rebić blizu prelaska u Fiorentinu

Odlazi najbolji igrač Splita?

Ante Rebić blizu prelaska u Fiorentinu

Najbolji igrač Splita Ante Rebić mogao bi već sutra Park mladeži zamijeniti Artemijom Franchijem i preseliti u Fiorentinu, javljaju mediji u susjedstvu.

Fiorentina je, čini se od svih dosadašnjih interesanata bila najkonkretnija, a mediji u Italiji tvrde da će za Rebića platiti 4,5 miliona eura odštete Splitu, uz dvadeset posto odštete od sljedećeg transfera hrvatskog reprezentativca.

"Stvar je sada prilično ozbiljna. Više nije tajna da je Split u završnim pregovorima s Fiorentinom, ali moram istaći da postoji još jedna vrlo ozbiljna opcija,” izjavio je glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić.

Rebića u napadu Fiorentine čekaju Mario Gomez i Giuseppe Rossi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.