Novo ime na treningu Borca

Živković stigao u banjalučki klub

Novo ime na treningu Borca

E. Čaušević

Fudbaleri Borca punom parom se spremaju za početak nove sezone.

Banjalučani su prije dva dana igrali prijateljski meč protiv Mure, a jučer su imali pauzu. Ipak, Borac je danas punom parom nastavio s pripremama, te su aktuelni bh. prvaci odradili jedan trening.

Na treningu Borca pojavio se i hrvatski napadač Ante Živković koji je dogovorio saradnju s banjalučanima na godinu dana.

Kako je SportSport.ba jučer najavio ovaj Šibenčanin stigao je u Borac iz Turske gdje je prethodne sezone nastupao u dresu Umraniyespora.

Na kraju sezone istekao mu je ugovor s turskim klubom i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Borca.

Živković je večeras odradio prvi trening s igračima Borca, te se od njega očekuje da bude veliko pojačanje u napadu u novoj sezoni.

U proteklom periodu u Turskoj je upisao 14 nastupa te dodao dvije asistencije. Stigao je iz Aluminija gdje je imao sjajnu sezonu, tačnije u 33 utakmice dodao je 15 golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Živković je ponikao u dresu Šibenika, a na ljeto 2014. godine napravio je iznenađujući transfer kada je potpisao za Toronto Croatia.

Nakon dvije godine vratio se u Šibenik, a nakon toga još je igrao za Novigrad, Dugopolje, Aluminij i Umraniyespor.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Pusti igrace, pitanje je samo jesu li svi Komiteti u Savezu fornirani prema Vicinim zeljama ?? Ne moze ovaj dati golova koliko Rascic, Duric, Colpa mogu pustiti Vicu da naredjuje Komitetima kako ce i sta ce sa sudijama.
7 6
Sanin_Mostar
Ocekuje se da bude veliko pojacanje u napadu gola lik nije dao .. Kakav je sa 11 metara?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti