Rangnick priznao da Martial želi da ide, a onda ga "bocnuo" svojim komentarom

Francuz želi da promijeni klub

Rangnick priznao da Martial želi da ide, a onda ga "bocnuo" svojim komentarom

E. Čaušević

Francuski napadač Anthony Martial ne krije želju da ima namjeru napustiti Manchester United već u zimskom prelaznom roku.

Martial je u Manchester United stigao prije više od šest godina iz Monaca za 60 miliona eura, ali mnogi kažu da na Old Traffordu baš i nije opravdao očekivanja.

Ovaj 26-godišnji napadač nema ulogu standardnog prvotimca u Unitedu zbog čega se sve više špekuliše o tome da želi napustiti klub i konačno pronaći ekipu gdje će imati minutažu koju očekuje.

Prethodnih dana engleski mediji uveliko pišu o tome da Martial želi da napusti Crvene đavole već u januaru, te da se nada da će mu klub izaći u susret i neće tražiti za njega previše novca.

O tome je na press konferenciji pričao i trener Uniteda, Ralf Rangnick, koji je priznao da mu je Martial rekao da želi da ide.

No, njemački stručnjak je malo i "bocnuo" francuskog napadača na kraju jer je istakao da ga niko uopšte i ne želi kupiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Martial mi je objasnio da je u Manchester Unitedu skoro sedam godina i da vjeruje da je pravo vrijeme za neku promjenu i da želi da napusti klub. To je za mene u potpunosti razumljivo. Ipak, koliko znam nema nijedna ponuda za njega od nekih drugih klubova. Sve dok je tako on će ostati naš igrač", rekao je Rangnick.

Martial je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao deset mečeva u svim takmičenjima i uspio je postići samo jedan pogodak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi