"Antić je demagog i nečovjek"

Nenad Bjeković ponovo napada Antića

"Antić je demagog i nečovjek"

Nenad Bjeković, jedan od najboljih igrača Partizana svih vremena i bivši direktor kluba iz Humske, odavno nije na istim talasnim dužinama sa Radomirom Antićem.

Nakon ispadanja Srbije u prvom krugu SP-a Bjeković je jedva dočekao da ponovo napadne Antića. Bjeković je Antića nazvao demagogom, nepatriotom koji uzima samo novac, folirantom i mnogim drugim pogrdnim imenima.

„Mjesecima je Antić pričao šarene laže, ovo je neuspjeh nad neuspjesima. Gana i pogotovo Australija su nam održale čas fudbala. Selektor je preuzeo pravo da jedini u Srbiji priča o fudbalu, a reprezentaciju je odveo u agoniju”.

“Prozivao je iz Madrida mnoge u Srbiji. Gotovo deceniju nije ništa radio, a iskoristio je posljednju šansu da preuzme Srbiju. Kamo sreće da se to nije desilo, sad ne bismo imali ovu tugu. Demagogija ne može da traje vječno, pokazao je da je folirant, a savez ga plaća mesečno koliko imaju svi treneri zajedno. I to pokazuje kakav je čovek, stručnjak i patriota“, rekao je Bjeković srbijanskim medijima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.