Antić: Moramo biti opušteni

Uoči duela Srbije i Njemačke

Antić: Moramo biti opušteni

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Srbije danas će protiv Njemačke igrati meč istine, a selektor nacionalnog tima naših istočnih susjeda, Radomir Antić, smatra da su Nijemci pokazali najviše u prvom kolu, no isto tako vjeruje svojim izabranicima.

"Njemačka je jedan sjajan tim. Poseban ton njihovoj igri daju mladi fudbaleri. Oni su njihova velika snaga. Ne bih nikog izdvajao jer nema potrebe, a u krajnjem slučaju, Nijemci uvijek dobijaju kao tim", rekao je Antić i dodao:

"Susret protiv Gane smo izgubili jer nismo znali podnijeti pritisak. Moramo da budemo opušteni, da svaki igrač nađe ono najbolje u sebi i tek onda se možemo nadati pobjedi protiv velikog rivala."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.