Antić saopštio "orlove" za Mundijal

Dilema još na golu

Antić saopštio "orlove" za Mundijal

E. Škorić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Radomir Antić, saopštio je danas konačan spisak igrača koji će putovati u Južnu Afriku.

Jedina dilema za Radomira Antića je koga od tri golmana ostaviti kod kuće. Siguran putnik je Vladimir Stojković, golman engleskog Wigana, dok su Brkić, Isailović i Đuričić na išćekivanju. Jedan od te trojiće ostat će bez puta u Južnu Afriku.

Sa onog preliminarnog spiska su otpali Jagoš Vuković, Slobodan Rajković, Nemanja Matić, Dejan Lekić i Miralem Sulejmani.

GOLMANI:
Vladimir Stojković (Wigan), Željko Brkić (Vojvodina), Bojan Isailović (Zaglebje), Andjelko Đuričić (Leiria).

ODBRANA: Branislav Ivanović (Chelsea), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Nemanja Vidić (Manchester Utd.), Neven Subotić (Borussia Dortmund), Aleksandar Luković (Udinese), Ivan Obradović (Zaragoza), Aleksandar Kolarov (Lazio).

SREDINA: Dejan Stanković (Inter), Gojko Kačar (Hertha), Nenad Milijaš (Wolverhampton), Zdravko Kuzmanović (Stuttgart), Radosav Petrović (Partizan), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Zoran Tošić (Koeln), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Milan Jovanović (Standard Liege).

NAPAD:
Nikola Žigić (Valencia), Marko Pantelić (Ajax), Danko Lazović (Zenit), Dragan Mrdja (Vojvodina).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.