7

Komentari (7)

JuventinoBK
Imam ja vece probleme. :D Ova glupaca iz Sarajeva @Malmi_Suomi me prati i pise komentare, sere. Dosadna je ko proljev.
Malmi_Suomi
Ti ti je kada mi psuješ majku ustasku sarajevsku i psuješ mi kćerku. YEBEM LI TI PLEME TALIJANSKO i MRŠ u 3 lijepe P.M. sve ti po spisku bijedniče BK-; Ti si problem sam za sebe , krme te yebalo..... a i ti mislio da ću da ti šutim? Za*ebo si se. Lp KRETENU TALIJANSKI
JuventinoBK
Bitno je da mi pucas minuse na svaki komentar i onda pitas zasto sebi pucam pluseve. Sta god da napisem ides ko krpelj i stavljas minuse
JuventinoBK
Ja sam ti fino reko pusti me na miru nemoj mi komentarisat, ignorisi me, al ne mozes jer si glupo zensko. Posto ne mozes onda cu ti ****t sve. Evo opet te upozoravam pusti me na miru ne budes li psovat cu. Do tebe je, nije do mene. Ne lijepim se ja tebi na komentare.
JuventinoBK
Znaci imas 50 god i kako si tek sa 40 i kusur rodila. Sto posto namjerni lazes da imas bebu ssmo da me ljudi mrze
Malmi_Suomi
Vidiš li ti @JuventinoBK koliko si ti ZATUCAN I očigledno neko BALAVČE + što si psihički obolio i nije ti zamjeriti svi smo mi po malo NAPUKLI.
KRETENU ja sam muško a ženin profil i da imaš išta u toj bolesnoj glavi pročitao bi miju historiju/ povijest pisanja pa skontao da sam muško.
I u jednoj poruci ne znaš i ne možeš jadan da napišeš što misliš jer si " ograničen ko balkon" ( znaš li šta je balkon??? hahahahaha).
Nisam ti ja psovao majku ustasku i dijete tj kćerku nego si ti meni i ne mora raja ovdje da te " mrzi kako ti kažeš" zbog mene, raja te NE GOTIVI zbog sebe samog jer si tako JADAN da ( živiš za lajkove pa ih sam sebi " PUCAŠ ").
Fakat mi te žao ali ne mogu ti preci preko psovki i to što na prethodnom tvom profilu su vrijeđao Pjanića.
Pa bolan znam i vidim odakle pišeš TENKRE jedan.
Haj PLJUC
JuventinoBK
@Malmi_Suomi covjek napise da su bosanke lijepe zene i ti napises hvala ti. Otvorim ti profil ono pise zensko i macka na profilu i sta si nego zensko degenu glupi. Cuj ja sam musko a zenin profil. Pa koji si ti ****ni mutavi degen kad mozes pisat sa zebskog profila i ne promjeniti to. Ja da patim za lajkovima oiso bi komentare ko ti za bosnu fino sve i imo bi milion lajkova. Meni je drago kad jb bosnu i kad mi pucatw minuse. Lajkam ih sam sebi jer volim da podrzavam sam sebe da patite vi sto me mrzite ;) samo vas provociram degeni mošnjacki.
Anpsovat ti hocu opet samo budes li naporan. Znaci psujem po zasluzi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.